Tekstvak:

Ons vrolijk doesje

Schapendoeskennel

Ons vrolijk doesje

Schapendoeskennel

Tekstvak:

Pups van Isa en Joppe

Overdag zijn de pups via de Ip cam te volgen. Klik hier of op de foto hiernaast om naar de webcam te gaan. De usernaam is gast en wachtwoord is gastovd.

De pups van Isa en Joppe zijn geboren!

Op 24 maart is Isa bevallen van haar pups, vijf in totaal. Dit keer zijn de dames in de meerderheid, 3 teefjes en 2 reutjes. De gewichten liggen heel mooi bij elkaar tussen de 256 en 280 gram. Ook zijn de pups gelijk al heel levendig en actief. Isa moet duidelijk even wennen aan het moederschap, maar doet goed haar best. Haar kinderen groeien dan ook goed.

Hieronder staan de eerste foto’s.

Na de eerste nacht waren de pups al flink gegroeid. De tweede dag is Isa al wat rustiger en zijn de pups nog meer gegroeid. Een reutje zelfs al 50 gram in 24 uur. 20% van zijn geboortegewicht. Dan mag je als pasgeboren moeder wel even ontspannen een doezenhouding aan nemen toch? Met vier pootjes in de lucht kunnen de pups er maar net bij. Maar de aanhouder wint, vandaar dat hij ook zoveel gegroeid is…

Hieronder een voorstelrondje van de pups. Ze zijn hier drie dagen oud. En wegen tussen de 350 en 358 in, behalve dus lichtblauw, die is iets zwaarder met 380 gram.

Van boven naar beneden op volgorde van geboorte: pup 1 teefje Rose, pup 2 teefje groen, pup 3 reutje lichtblauw, pup 4 reutje donderblauw, pup 5 teefje hier regenboog.