Tekstvak:

Ons vrolijk doesje

Schapendoeskennel

Tekstvak:

Puppydagboek pups van Isa en Prins

Ons vrolijk doesje

Schapendoeskennel

Heb je interesse in een pup van Isa en Prins of wil je meer informatie, bel of mail dan naar:

Ons vrolijk doesje

Mariska Meerveld

Eikstraat 13

6657 AJ Boven Leeuwen

 

06-13553355 (op maandag, dinsdag en woensdag na 18.30 uur graag)

onsvrolijkdoesje(@)gmail.com

Elke keer is het weer lastig om een passende reu te vinden. Dit keer ging wat anders. Ik had Prins op papier uitgezocht, maar hem nog niet in het echt gezien. Toen ik hem vorig jaar op de jongehondendag voor eerst zag, was ik gelijk onder de indruk van hem. Dat ik hem mooi zou vinden had ik wel verwacht. Het karakter kun je echter niet uit de papieren halen. Prins is een zeer charmante reu naar de dames toe en een echte lieverd naar mensen. Heel relaxed. Dit is wat ik zoek in een reu. In eerste instantie was hij reserve voor Babbe, maar dit jaar mag hij voor Isa! Bedankt voor de tip, Ellen!

Op de laatste dag van augustus regende het in de ochtend. Maar in de middag scheen het zonnetje en was het prima weer om Prins op te zoeken. Na eerst even aftasten en de bitch uithangen, zag Isa toch wel dat Prins heel charmant was en zijn naam eer aan deed. Na een uurtje samen spelen was de dekking een feit. Op 2 september hebben Prins en Isa nog een tweede ontmoeting gehad. Dit keer ging het heel wat sneller en zaten ze al binnen drie minuten gekoppeld. Terwijl wij aan de koffie/thee met lekker Duits gebak zaten, bleef Prins Isa versieren. Wat leidde tot een tweede dekking onder de picknick tafel. Wel zo makkelijk, nu konden we lekker blijven zitten. Bedankt voor de gastvrijheid, Stefan. Als dit niet mooie pups oplevertů..

Over een week of vier gaan we een echo laten maken en hoop ik te kunnen zien of Isa inderdaad drachtig is. Als alles goed is, zullen de pups dan begin november geboren worden.